Hur funkar det?

Handing Pantyliner

Att placera ut mensskydd på toaletterna ska vara smidigt, snyggt och hygieniskt. Därför har vi tagit fram en stilren behållare som både är enkel att montera och superlätt att fylla på. Presidio Packs behållare är utvecklad ur övertygelsen om att våra kunder föredrar att lägga pengarna på mensskydd istället för en kostsam och tekniskt avancerad apparat som lätt kan krångla!

 

Ni väljer antal behållare ni behöver och tillsammans med oss tittar vi på hur många hos er som kommer att nyttja produkterna. Utifrån vår dialog tar vi fram ett lämpligt intervall för påfyllning.

Varje mensskyddsbehållare rymmer en box med 320 tamponger och en box med 60 bindor. Det är individuellt vilket sorts skydd man föredrar och dessutom använder man olika sorters skydd beroende på var i cykeln man är. Detta är anledningen till att vi har satsat på både bindor och tamponger i våra behållare!

Genom att erbjuda mensskydd visar ni som organisation tydligt hur ni tänker kring kvinnors och mäns likaställning. Det är dags att vi alla får samma förutsättningar att vara vårt bästa jag, oavsett vilken dag i månaden det är!